Miarma Shoes este un magazin cu o gama larga de modele de incaltaminte din piele naturala 100% produs in Romania. Apreciem pasiunea clientilor nostri pentru cumparaturile de calitate, asa ca am creat pasii necesari pentru o experienta de shopping ideala.

In cadrul magazinului vei gasi un numar remarcabil de modele de incaltaminte din piele naturala 100% produs in Romania pentru orice ocazie .

Ne respectam clienții, produsele si munca. Ne propunem sa progresam si sa devenim mai înțelepți cu fiecare client mulțumit, tocmai pentru a putea, prin profesionalism si munca, sa mulțumim cât mai mulți dintre dumneavoastră.

Am pornit o afacere mică din pasiunea pentru moda si incaltaminte, iar acum am  devenit un  magazin  cu  servicii excelente, bogat in modele , in calitate, dar si in experiența.

Succesul a fost garantat dacă am fost sinceri cu noi înșine si cu clientii nostri: design original si bun, la prețuri corecte!

Miarma Shoes s-a născut atât din pasiunea pentru incaltaminte, culori și diversitate, cât și din dorința de a le oferi femeilor moderne, o incaltaminte de calitate la preturi accesibile. 

Ne inspiră eleganța și frumusețea femeilor sigure pe ele și tocmai de aceea ne dorim să fim alături de dvs. în fiecare zi, la birou sau în vacanță, în verile călduroase și în iernile lungi și geroase. Pentru ca aceste momente să fie posibile ne-am luat următoarele angajamente:

-să pregătim în fiecare sezon colecții noi de  încălțăminte într-o gamă variată de stiluri, culori și mărimi

-să îmbinăm într-o manieră practică eleganța și comoditatea

-să realizăm colecții proprii de încălțăminte, cu design exclusiv Miarma Shoes

-să oferim produse românești de calitate, la prețuri accesibile

-să fim atenți și receptivi la feedback-ul primit de la dvs., astfel încât să vă oferim o experiență de cumpărături sigură și plăcută

Deoarece ne dorim ca produsele noastre să vă însoțească zilnic, știm că nu trebuie să le lipsească două calități esențiale: confortul și calitatea. De asemenea, calitatea comunicării cu dvs. și siguranța oferită în plasarea comenzilor se aliniază, desigur, acelorași principii.

Te asteptam cu drag in magazinul nostru pentru a face alegerile cele mai bune in materie de shopping !