Returnarea produselor:

Pentru articolele realizate pe comanda cumpărătorul are dreptul să notifice în mesaj unde s-a finalizat comanda, comerciantului că doreste sa renunte la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de max 5 zile calendaristice de la data plasarii comenzii.

La articolele aflate pe stoc cu livrare imediata cumpărătorul are dreptul să notifice în mesaj unde s-a finalizat comanda, comerciantului că doreste retragerea din contract fara penalitati si fara invocarea unui moviv, in termen de 14 zile de la primirea produsului conform legii 449/2003 OUG 34/2014

ARTICOLUL 9

Dreptul de retragere

Derogări (1), Reviste (1)

Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14.

Articolele relizate pe comanda, dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar NU SE RETURNEAZA !

Potrivit Ordonantei 34/2014 COM ONLINE, art. 16, lit C, produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura sau dupa specificatiile clientului.

ARTICOLUL 16

Exceptări de la dreptul de retragere

Derogări (1), JurisprudențăReviste (1)

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 915 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, fara urme de uzura( nepurtat ) , in ambalajul original , cu factura in original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari.

Important:

Returul se expediaza doar prin firma de curierat ( FAN COURIER sau GLS) la adresa : Aleea Porumbelelor, nr 1, cartier Manastur ,Cluj Napoca , Jud Cluj , cod postal 400686 tel : 0770644150 si nu se vor expedia niciodata de catre client catre Miarma Shoes cu plata ramburs  iar contravaloarea produsului se va returna  in cont bancar in max 14 zile de la data dovezii expedierii coletului de catre cumparator. Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuieli de transport ( daca exista ).

ATENTIE : NU acceptam retururi prin posta romana sau ramburs prin curier !!!!

Litigii:

Miarma Shoes are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Miarma Shoes isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Formular de retur